Vliegen naar AfrikaVan Amsterdam naar Kilimanjaro International Airport of Dar Es Salaam

Tanzania heeft twee internationale vliegvelden, Kilimanjaro International Airport ( KIA) en Dar Es Salaam International Airport (DAR). Er vertrekken dagelijks twee rechtstreekse vluchten van KLM vanuit Amsterdam naar beide luchthavens. Een vlucht van Amsterdam naar Tanzania duurt ongeveer 8,5 uur.

Amsterdam - Kilimanjaro International Airport

prijzen rond € 900

Amsterdam - Dar Es Salaam International Airport

prijzen rond € 700

 

(incl. luchthavenbelastingen)

Goedkoper: van Amsterdam naar Nairobi, Kenia

Het is ook mogelijk om te vliegen op de hoofdstad van Kenya: Nairobi.
 
Amsterdam - Nairobi International Airport

prijzen vanaf € 400
(incl. luchthavenbelastingen)

Shuttle bus naar Arusha, Tanzania
Vanaf Nairobi Airport rijden shuttle bussen met airconditioning in een halve dag naar Arusha voor US$ 70 (retour, contant te betalen bij aanvang). Deze vertrekken dagelijks om 8.15 uur 's ochtends vanaf het vliegveld. Houdt bij deze optie rekening met een een transit-visum dat je nodig hebt voor Kenia en dat bij aankomst op het vliegveld verkrijgbaar is bij de douane voor 20 Amerikaanse dollars (retour trip).

Ik kan een plaats op deze pendelbus voor jou reserveren.

Hoe eerder je je tickets boekt, hoe gunstiger de tarieven zijn. Tot het moment dat de tickets feitelijk geboekt worden, kunnen de prijzen nog veranderen.

Let op: controleer eerst de beschikbaarheid voor je expeditiedatum (hotel en beklimming) voordat je officieel een vlucht boekt!


Waar boek je de vlucht?

Je bent zelf vrij om op internet of via een reisbureau uw vliegticket te boeken. Probeer zoveel mogelijk ticketprijzen te vergelijken.

Zelf vind ik altijd de meest goedkope tickets (zònder extra boekingskosten) via Supersaver.nl. Expeditie Kilimanjaro werkt daarom samen met Supersaver om de goedkoopste tickets te vinden.

Als je een goede prijs kunt vinden voor een goede datum, dan kun je via dit reserveringsformulier controleren of er die datum ook beschikbaarheid is in het hotel in Arusha en er een expeditie ingepland kan worden. Ik probeer dit altijd binnen 24 uur (op werkdagen) te bevestigen, zodat je je vlucht kunt boeken en vervolgens je boeking van de Expeditie Kilimanjaro kunt  voltooien.Reserveer nu jouw plaats! Klik hier en vul het reserveringsformulier in.